Σελίδες

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ....


Συναναστρεφομαι με μικρα παιδια και με γονεις τα τελευταια εντεκα χρόνια οι αποψεις πολλες , γνωμες  να διχαζονται και η μαχη καλα κραττει..
    . μεγαλη τριβη,αποψεις πολλες,παιδαγωγικά συστήματα διαφορων τυπων Ένα είναι όμως το μυστικο ,η μαγικη συνταγη το κρυφο συστατικο “ ΟΜΑΔΑ”
..μια ομάδα δεν αποτελειται πάντα από ανθρωπους που απαραιτητα έχουν τις ιδιες ιδέες,φτανει να υπαρχει αγάπη για έναν κοινο στοχο..
Για δικα μας εγωιστικα κινητρα πάντα ξεχναμε την εννοια του ομαδικου πνευματος και ζουμε εμείς μιζερα πανω από όλα..
Ένας κατ εξοχην χωρος τετοιος είναι ένας παιδικος σταθμος
..τα παιδια καλουνται να μαθουν να ζουν μεσα σε όρια τα οποια και λατρευουν και χωρίς αυτά δεν ζουν.Το ότι ανηκεις σε μια ομάδα δεν σημαίνει ότι χανεις τον εαυτο σου.Εν αντιθεση τον βρισκεις.,διοτι μεσα από την ποικοιλομορφια χαρακτηρων θελω και πιστευω ,επιλεγεις και δημιουργεις τον δικο σου μοναδικο χαρακτηρα που δεν μπορει να συγκριθει με κανεναν άλλο πανω στη γη.
Σε αυτό το Blog θα σας μιλαω για όλα αυτά ,θα παραθετω προσωπικες εμπειρίες και θα  πω για πραγματα  που συμβαινουν σε τετοιους ευαισθητους χωρους..
Ειμαι ταγμενη πλέον στο πλευρο των παιδιών και προσπαθω να κάνω ότι καλυτερο περναει από το χερι μου για να γινουν σωστοι ανθρωποι με υγιη προσωπικοτητα.Μεταδιδω τις καλυτερες γνωσεις,τις πιο χρησιμες σύμφωνα με την εξελιξη σε τουτο τον κοσμο και προσπαθω να εντρυφησω συναισθήματα..
Αλλά επειδη πιστευω στην ομάδα καθώς καταλαβατε θελω και αλλους στο πλευρο ,αποφασισα να δωσω φωνη σε όλα όσα έχουν δει τα ματια μου..
Οποιος θελει να βοηθησει και πιστευει στη δυναμη της ψυχής..
Ε – mail me ..στο mouloxto80@yahoo.gr
ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

3 σχόλια: